torsdag den 29. november 2012

Nervøse værter


Af Emma Torp

I dag er værterne ved at gøre klar til en aktiv dag - til forskel fra de andre dage.  De starter dog langsomt ud. Stephanie børster hår og Camilla sidder ved computeren. 

Er det mon facebook hun tjekker?

Værten beundrer sit spejlbillede…

Nervøsiteten stiger, søvnen forværres og problemer opstår. Deres hidtil største problem er, at forstander Søren Wilken kræver, at få lov til at holde velkomsttale til gæsterne inden showet starter. Værterne er stærkt uenige. De mener, at det er elevernes aften og ikke Søren Wilkens. Svend har derfor lavet et kompromis mellem de stridende parter, der går ud på, at Søren får 30 sekunder til at byde velkommen, herefter bliver mikrofonen slukket. Værterne er ikke tilfredse med at vige fra rampelyset, men erkender at det nok er klogest Søren W. får sin vilje, ellers ved man jo aldrig hvad der kan ske…..

Onsdag var værterne i musiklokalet for at øve deres sang, men lige pludselig opstod der to problemer. Det første er, at musikken ikke passer til et af versene og de er derfor nødt til, at fjerne dette vers. Det andet er, at tre af drengene fra musik klager over, at værterne synger for lavt. ”De tror de alle sammen er så kloge!” sagde en frustreret vært.

 

Se priserne her


Desværre …..
Af Frida Buskov og Line Røge

”Vi har selv designet priserne” siger Mathilde, der har været med til lave de flotte awards. ”Vi har haft rigtig meget at sige, om hvordan de skulle se ud. Laila viste os bare en model, så har vi selv designet resten” siger Nikoline.

 Mathilde og Nikoline er de eneste piger, der er med som scenografer. Det har de det helt fint med! ”Drengene har været rigtig søde mod os og har snakket pænt og ordentligt” tilføjer Mathilde.  Man kunne godt tro, at scenografer skal løfte en masse tunge ting, men for Mathilde og Nikoline har det ikke været noget problem.