onsdag den 28. november 2012

Producere på udebane


Af Ida og Emilie
Tirsdag var producerne Nicolaj Øvlisen og Karoline Stoffersen med backstage til en ishockeykamp. ’’Det var en stor og positiv oplevelse, vi lærte rigtig meget. Vi fik et godt indblik i, hvad der skal foregå på fredag’’ udtaler Nicolaj Øvlisen, produceren for hele showet.

Selvom det er hårdt arbejde, mener både Karoline og Nicolaj at det bliver spændende, de glæder sig til på fredag, og de er allerede ved at forberede sig. Ishockeykampen gjorde at de to fik øjnene op for, hvor stort et arbejde det bliver, og få det til at gå op i en højere enhed.

De spændte produceraspiranter. 

Susan - en vaske ægte diva


Af Ida og Emilie
Susan vil kun arbejde med de professionelle dansere - praktikanterne kan tage resterne.

’’Jeg arbejder kun med professionelle dansere, det alle eleverne skal lave fælles, må praktikanterne tage sig af.’’ lød det overlegent fra chefinstruktøren Susan Tøttrup.

’’De professionelle dansere lever helt op til mine forventninger - altså på visse punkter. Jeg troede, de ville komme i større  skænderier, men pigerne har opført sig overraskende pænt, og der har kun været bitchfight på almindeligt plan.
”Generelt har pigerne budt godt ind med forslag. Men de har jo intet mindre end den bedste, den mest kompetente og rutinerede lærer, der er på skolen’’ kommer det selvsikkert fra Susan selv.

Lige nu arbejder Susan på højttryk. Hun er alene om 24 dansemus, og hun skal have nået at sy noget tøj til dem alle, da hun mener, at tøjet har stor betydning. Tidligere på ugen har hun fået hjælp at de to søde praktikanter Mette og Monika, men Monika er blevet syg, og Mette kommer først senere på dagen.

Mon det er helt tilfældigt at sygdom netop rammer  diva Susans gruppe?

Her ses de professionelle dansere med chefinstruktøren Susan Tøttrup i forgrunden


Mon det kun er praktikanterne der får lov at gøre det beskidte arbejde? 




De fantastiske 5 - blondinernes rejse


Af Kia Tange og Emma Kruse

Filmprojektet ”De fantastiske 5 - blondinernes rejse” kom på en stor sminkeopgave, da en af gruppens medlemmer skulle transformeres til en sort skuespiller. Gruppen tilbragte en del af formiddagen på Søgangens badeværelse for i fællesskab at give Jeppe lidt mørkere kulør.

Gruppen består af Jeppe, Sara, Emma W, Emma V og Magnus. De har indspillet filmen for fuldt drøn siden mandag morgen. Deres kortfilm handler om en rejse. De har øvet og øvet i 3 dage og satser på, at blive færdige i dag onsdag. Det hele har gået meget hurtigere end forventet, og de er sikre på at det bliver rigtigt godt resultat.

Holdet fortæller, at de arbejder godt sammen og alt fungerer bare optimalt. ”Pisse godt sammenhold” tilføjer Sara. Men nu står gruppen måske foran den største opgave denne uge: at forvandle Jeppe fra sort til hvid igen.

”Det er fantastisk, at være med i de fantastiske 5” griner Emma V og smiler.


Dagens quiz: Hvem gemmer sig bag ½ liter sovsekulør? 



Teknikken næsten på plads


Af Frida Buskov og Line Røge

Det tekniske udstyr til afvikling af billeder og film været her en dag og der er godt gang i opsætningen. ”Vi er ikke helt færdige endnu. Jeg tror kun vi mangler kablerne” siger Mia. Teknikerne synes det var lidt svært i starten, men nu går det bedre.” Det har været fedt at lære noget nyt”, siger de

Teknikerne får undervisning i hvordan man bruger udstyret af Klaus Lauritsen